среда, 6. јул 2011.

Moje prvo iskustvo sa parom

Pre nego sto Vam prepricam moje prvo iskustvo sa parom, upoznacu vas sa nekim detaljima vezanim za to. Sa Tanjom sam se upoznao putem oglasa. Ona me je pozvala i lepo smo se ispricali, rekla je da ima decka Nenada i da zele da se prilagodjavaju promenama a ne da ih uhvati monotonija zivota. Zapisao sam telefon i to je bilo sve, nisam ni pomislio da ce to da bude ono sto sam zeleo i sanjao – ljubav sa parom. Posle nekoliko dana dok sam sedeo u kancelariji zazvonio mi je telefom, bila je to Tanja. Razgovor je tekao neverovatno dobro, poceo sam da drkam, i bio sam vec blizu da svrsim slusajuci njen andjeoski glas koji me poziva da dodjem kod njih u stan i pridruzim im se. Noge su mi otkazale i srucio sam se u stolicu. Sve sto sam uspeo da pitam je adresa i da li voli sampanjac. Otrcao sam po sampanjac, seo u kola i za par minuta sam bio ispred njihove zgrade. Usao sam, u lift a ruka mi je polako prilazila dugmetu na mene se obrusila citava gomila sumnji, dilema i straha. Razmislkjao sam, ako ti se ne svide budi voajer, uzivaj u njihovoj ljubavi a posle izadji i to ce biti jedno novo iskustvo. U glavi mi je nastala zbrka i onda sam sebi rekao dosta u trenutku kada je lift stao. Na vratima me je cekala poruka da udjem. Bili su oboje na krevetu i ljubili se u trenutku kada sam usao, rekli su mi da im se pridruzim ako budem zeleo. Tanja je imala crni brus, tanga gacice i cipkane carape a Nesa je nosio sarene bokserice. Tanja je bila okrenuta lednjima i tanka linija tange delila je dve predivne polovine njenog dupeta.
Seo sam na stolicu ciuteci. Pored kreveta su se nalazile tri case. Sipao sam sampanjac u niih i nastavio da ih gledam. Polako sam se skidao zeleci da uzivam u tom prizoru ljubavi sto duze, pijuci sampanjac. Kada sam ostao samo u gacma, kleknuo sam na pod i poceo da ljubim prekrasno dupe koje mi se nudilo kao prvi zrak mladog meseca. Koza joj je bila meka i glatka. Popeo sam se na krevet i pridruzio im se. Nastavio sam da je ljubim po ledjima i vratu, dok je Nesa ljubio po stomaku i butinama. Nesa je bio izuzetan, kada god bi nam se slucajno dodirnula tela ili ruke odmah se povlacio kao da kaze: drag si mi ali i ja obozavam picku kao i ti.
Nesa joj je skinuo gacice i poceo da je lize dok je ona uzdisala i gubila se na njegovom jeziku. Ja sam pokusao da joj skinem brus, ali nije mi islo pa sam poceo da se nerviram srecom dve ruke su brzo resile taj problem. Tanja se okrenula prema meni, skinuo sam gace a ona je uzela kurac u usta. Lickala je vrh i rupicu a zatim ga uzela u usta i sisala od vrha do dna. Za to vreme Nesa je i dalkje lizao pickicu i ocigledno uzivao u tome. Zatim je legao i Tanja mu je sela na kurac nabijajuci se do dna svoje picke. Ja sam je ljubio svuda gde sam mogao, nisam zeleo da propustim nijedan delic svilene koze.
Ustala je sa Nese legla je mena ledja i dok joj je on gurao kiurac u usta ja sam poceo da istrazujem tanke dlacice oko njene pice. Najbolji organ za to je jezik i poceo sam da joj lizem drazicu i usmine. Pocela je da uzdise na sta joj je Nesin kurac uleteo jos dublje u grlo. Okrenula se na stomak i dalje sisajuci kurac, a ja sam joj prisao otpozadi. Moj kurac se podigao ali jos uvek nije  bio onako kako treba. Bio sam sputan svojom gluposcu. Ipak sam uspeo da joj ga uguram i pocnem da jebem sve jace i jace. Tada sam joj lagano rasirio dupe i gurnuo prst unutra. Nije se bunila, naprotiv, a ja sam tek tada osetio da mi kurac raste onako kako treba. Pritisnuo sam ga unutra sa prstom i u brzom tempu bio na ivici svrsavanja. Tanja je rekla:
-          Ne u mene – trenutak pre nego sto sam ga izvadio, a sperma je preletela iznad njihovih glava, i zadrzala se na zidu, dok je drugi izbacaj zavrsio u Tanjinoj kosi, a treci po njenim ledjima i dupetu.
Njoj nije bilo dosta vec je skocila na Nesin kurac i u divljoj trci u mestu svrsila nekoliko puta a zatim se okrenula prema meni dok joj se Nesa nabijao sa ledja i ljubeci se samnom i jebuci sa njim, svrsila je u isto vreme kada i on.
Seli smo svo troje na krevet da se malo osvestimo, od jebacine. Dama je rekla:
-          Ja sam Tanja! – i pruzila mi ruku
Seli smo nasmejani i predstavili se jedni drugima. Sipao sam sampanjac u casu i nazdravio za nasu trojku, za moje prvo ljubavno iskustvo sa parom. Mislim da su se malo iznenadili jer nisu znali da sam im prvi. Sedeli smo goli na krevetu i caskali, zevesa se spustila kada je bilo najlepse...